"DÜNYADA BİR EKSİK CENNETTE BİR FAZLAYIZ! FIRAT ÇAKIROĞLU"

ŞEHİT FIRAT ÇAKIROĞLU ANISINA SAHUR YEMEĞİ VERİLDİ



Karabüklü işadamı Çetin İpek tarafından “Dünyada bir eksik cennette bir fazlayız! Fırat Çakıroğlu” temalı sahur programı düzenlendi.

“Dünyada bir eksik cennette bir fazlayız! Fırat Çakıroğlu” temalı sahur programına Ege Üniversitesi’nde şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Çakıroğlu, Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat İsmail Taş ve yönetimi, MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar ve yönetimi, MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bayram Gölcük ve yönetimi, MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe ve yönetimi, Türk Eğitim Sen Karabük İl Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu ve yönetimi, İzmir Aliağa Ülkü Ocakları eski İlçe Başkanı Barış Kızılay, Safranbolu Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Ünal ve yönetimi, Safranbolu Türk Eğitim Sen Temsilcisi Önder Köse ve yönetimi ve ülkücü camianın önde gelen isimleri katıldı.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ise sahur programa bazı sebeplerden dolayı katılamayacaklarını belirten bir mesaj göndererek selamlarını ilettiler.

4. sahur programını düzenleyen işadamı Çetin İpek, her sene bir tema belirlediklerini ifade ederek, “Bu sene ki temamız Fırat Çakıroğlu. Bizleri kırmayarak aramıza katılan Fuat Çakıroğlu'na da çok teşekkür ederim. Rahmet ve minnetle Alparslan Türkeş, Türk olmak, Ülkücü olmak gibi temalarla daha önce sahur programları düzenledik. Düzenlediğimiz bu sahur programlarında amacımız teşkilat mensupları başta olmak üzere tüm dost ve arkadaşlarımızı bir arada görmek, hasbihal etmek, birlik ve beraberlik resmi vermektir.

Bu programlarımızda siyasi bir çıkar olarak yapmadık. Bizim yaptığımız sessiz bir çığlıktır. Fırat Çakıroğlu’na bir kez daha rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Bu vesileyle hepinizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik eder, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi yüce mevladan niyaz ederim.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Bayram Gölcük İşadamı Çetin İpek’e hediye takdimi yaparken program sonrası Safranbolu Türk Eğitim Sen Temsilcisi Önder Köse tarafından verdiği desteklerden dolayı İşadamı Çetin İpek’e teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi