AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Korkmaz, dün aday adaylık başvurusunu yaptı, bu gün de Safranbolu’da sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Uzun yıllar Belediye İş sendikası Karabük Şube Başkanlığı ve Genel Merkez Yöneticiliği yapan Cahit Korkmaz, AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu bulunduktan sonra, Safranbolu’da seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Korkmaz ilk olarak Türkiye Emekliler Derneği Safranbolu Şube Başkanı Saim Korkmaz ve yönetimini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Safranbolu’da yaşayan emeklilerin sorunları ve taleplerini dile getirdi.

Tiryaki’nin konuşmalarından sonra AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Korkmaz “Emeklilerimiz başımızın tacıdır. Safranbolu’da emeklilerin sorunlarını ve problemlerini biliyoruz. Allah nasip ederse, Belediyecilik çalışmalarımızda emeklilerimizin sosyal hayatlarına yönelik önemli projelerimizi hayata geçireceğiz.” Dedi.

Korkmaz, ardından Safranbolu Esnaflar Odası Başkanı Muammer Dumaner ve yönetimini ziyaret etti. Uzun Yıllar Safranbolu Esnaflarını temsil eden Muammer Dumaner “Safranbolu’da esnaf ve zanaatkarlarımızın sorunlarını kendisi de bir Safranbolulu olan Cahit Korkmaz beye iletme imkanı bulmaktan mutlu oldum.” Diye konuştu.

Korkmaz ise “Safranbolu başta turizm sektöründe hak ettiği geliri alamıyor. Yok olmaya yüz tutan demircilik, yemenicilik ve semercilik gibi zanaatlarımız var ve bunları yaşatmak zorundayız. Muammer Dumaner başkanımızın dile getirdiği tüm sorunlara vakıfız ve Allah’ın izni ile el ele bu sorunlar ile eksiklikleri gidereceğiz” dedi.

Cahit Korkmaz son olarak Safranbolu Şoförler Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Mehmet Deniz tarafından bizzat karşılanan Korkmaz “Sivil Toplum Kuruluşları toplumların en büyük güç unsurlarıdır. Allah’ın izni ile Safranbolu’ya Sivil Toplum kuruluşları ile birlikte hizmet vereceğiz.” Dedi.