Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP'nin kuruluş yıl dönümü olan geçtiğimiz 9 Eylül tarihinde araları açılmıştı.

Karabük Kent Meydanında yapılan CHP'nin kuruluş yıl dönümü kutlaması sırasında ellerine çöp poşetleri alarak yaptıkları çevre temizliği etkinliğine bir hayli bozulan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, çok ağır cevap vererek, "Bundan sonra Safranbolu Belediyesi ile hiç bir işim olmaz." demişti.

Aradan iki aydan fazla bir süre geçti ve bugün Safranbolu'da yapılan BAKAB toplantısında bir araya gelen Başkanlar "Özlenen tablo" niteliğinde gazetecilere poz verdiler.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'ye olan kırgınlığının zamanla azaldığı gözlemlenirken, Başkan Köse'nin ise Vergili'ye karşı sevgisi ve saygısı dikkatleri çekti.

Vergili'nin bir zamanlar "Bizim kız" dediği Elif Köse ile olan samimi ve güler yüz pozları "Memleket için başkanlar böyle samimi olmalı. Ağabey, kız kardeş arasındaki soğukluk inşallah zamanla kalmayacaktır." diyerek temennilerini dile getirenler de oldu.