Karabük’teki bürokrat atamalarında AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı Memur-Sen’in gölgesinden kurtulamıyor


 

Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde boşalan başhekimlik, başhemşirelik, hastane müdürlüğü ve müdür yardımcılığı kadrolarına atamaların bu günlerde yapılması bekleniliyor.

AK Parti Karabük Milletvekilleri ve İl Başkanı tarafından onaylanan isimlerin İl Sağlık Müdürlüğü’nün Bakanlığa listeyi gönderme hazırlığında olduğu ifade ediliyor.

Sağlık sektöründe Karabük’ün lokomotifi olduğu kadar, sorunların merkezi olarak da gösterilen Karabük Üniversitesi E.A. Hastanesinde özellikle Başhemşirelik, Hastane Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlerine gelecek isimler noktasında Memur-Sen’in belirleyici olduğu iddia ediliyor.

Memur-Sen’in, Milletvekillerine ve İl Başkanına kendi istedikleri kişilerin göreve gelmesi için yaptıkları baskılara siyasi irade olarak boyun eğdikleri konuşuluyor.

KBÜ E.A. Hastanesinin yönetim kadrosuna atanacak kişilerin görev liyakatine bakılmaksızın, Memur-Sen tarafından belirlenen isimlerin atanmasının söz konusu halinde, siyasi iradenin zafiyete gireceği ve ciddi eleştiriler ile karşı karşıya kalınacağı da şimdiden dile getiriliyor.
Editör: Haber Merkezi