AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal 31 Mart Yerel Seçim Çalışmalarını seçime 8 gün kala son hızla devam ettiriyor.

Mahalle toplantıları ve mitingleri çerçevesinde dün akşam Yaylacık Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Uysal, coşkulu bir kalabalık ile karşılandı.

İl Başkanı ve Milletvekillerinin de katılımı ile gerçekleştirdiği Yaylacık mahallesindeki mitingde bir konuşma yapan AK Parti Adayı Burhanettin Hoca şu konuşmayı yaptı;

“10 Yıldır bir belediye başkanı tarafından yönetiliyorsunuz ve şimdi size soruyorum; mevcut Belediye Başkanı Rafet Vergili 10 yıldır Yaylacık mahallesine bir çivi çaktı mı? Hayır. Çaktığı üç beş çivi de eğri ve sökülmesi gerekir. Karabük’ün ortasına bir meydan yaptı. Kent meydanı, bildiğiniz bir beton yığını. Karabük’ün beton yığınına ihtiyacı yok. Karabük’ün beton yığınına değil, yeşil alana, oyun alanlarına, gezi alanlarına, oturma alanlarına ihtiyacı var. Kent meydanı dediğiniz zaman herkesin buluşma noktası olması lazım. Siz çarşıya indiğiniz zaman nerede buluşalım diyorsunuz, kent meydanında mı? Kent meydanı denilen yerde yazın yanıyor, kışın donuyorsunuz. Demek ki neymiş, oranın düzeltilmesi lazımmış.

Sadece Kent Meydanı mı, 200 Evlere bir pazaryeri yapmış. Hem pazaryeri hem otopark. Ne araba girebiliyor ne pazarcı esnafı girebiliyor. Rafet beyin her yaptığı şeyin düzeltilmesi lazım. Zaten düzgün bir yer yapsaydı, açılışını şimdi yapar ve ballandıra, ballandıra anlatırdı. Şimdi 200 Evlerdeki pazaryerinin açılışını 2 Nisan'da yapacakmış. Sana o yetkiyi kim verdi, 2 Nisan da sen Belediye Başkanı mı olacaksın da oranın açılışını yapabileceksin?” diye konuştu.

Burhanettin Hoca Yaylacık halkına projelerinden ve yapacaklarından bahsederek, 31 Mart seçimlerinde kendisine destek ve oy istedi.

Editör: Haber Merkezi