• Burhanettin Uysal, Soğuksu Mahallesinde Coşkuyla Karşılandı


 

AK Parti Karabük Belediye Başkanı adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Soğuksu Mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Adayı Burhanettin Uysal, Soğuksu Mahallesi sakinleri ile buluştu. Davul, zurna ve meşaleler ile karşılanan Belediye Başkan Adayı Uysal, gördüğü coşku karşısında memnun oldu.

“Karabük’ün  10 yılı heba oldu, şimdi bir 5 yıl daha heba etmek istiyorlar”

Uysal, mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada "Karabük’ün 10 yılı heba oldu, şimdi bir 5 yıl daha heba etmek istiyorlar. Biz Karabük’ün kaybettiği 10 yılı, 5 yılda telafi edeceğiz.” dedi.

10 yıldır Soğuksu ve Karabük halkını yanıltanı, Karabük halkının da 31 Mart akşamı yanıltacağını ifade eden Başkan adayı Uysal "27 gün sonra Belediye Başkanlığı seçimi olacak. İnşallah sizler bizlere teveccüh gösterirseniz, Cenabı Allah izin verirse, biz bu makama talibiz. Bu şehrimizin ekmeğini, aşını büyütmek, bu şehrimizi güzelleştirmek, sizlerin işlerini kolaylaştırmak için bu makama talip oluyoruz. Muhteşem karşılama için Soğuksu halkına çok teşekkür ederim. 10 yıldır Soğuksu ve Karabük halkını yanıltanı Karabük halkı da 31 Mart akşamı yanıltacak. Halkımızla gönül birliği ile dertlerine çare olacağız." diye konuştu.

Uysal konuşmalarının ardından mahalle esnafını ziyaret etti. Soğuksu Mahalle ziyaretinde Uysal’a Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi