• AK Parti Adayı Burhanettin Uysal, halka projelerini gezerek tek tek gezerek anlatıyor


 

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal Karabük ilini Türkiye’de parmakla gösterilecek projelerini semt semt, ev ev gezerek projelerini anlatıyor.

Karabük Üniversitesinin kurucu rektörlüğünü yapan, sıfırdan Türkiye’de parmakla gösterilen bir Üniversite kurduğunu belirten AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal şimdi sıranın parmakla gösterilen bir Karabük oluşturmak olduğunu belirterek "2007 yılında kurulan Karabük Üniversitesine kurucu rektör olarak atandım. Ne bütçem, nede elemanım vardı. Ama insan çalışırsa azim ederse her şeyi başarır, ben ve ekibim 7/24 çalışarak, Karabük halkı ile el ele vererek 10 yılda 56 bin öğrencisi olan, ilk defa öğretim görevlileri için konut yapan, ilk defa Türkiye’de raylı sistemler mühendisliği ve Tıp Mühendisliği açan, Dünya’da tek uzaydan dahi bakıldığında  dahi görülen şanlı Türk bayrağımızın ay ve yıldızını işlendiği 25 bin kişilik stadyumunu Karabük ilinde ilk kez kano yarışları yaptım. Bunları ben yapmadım Karabük halkı ve çalışanları ile el ele gönül gönüle vererek yaptım. Karabük ilinin ekmeğini aşını büyütmek için yaptım." diye konuştu.

ŞİMDİ SIRA KARABÜK ŞEHRİNDE

Karabük halkına bir vefa borcu olduğunu belirten Uysal açıklamalarına şöyle devam etti;

"Ben 25 yıldır Karabük halkı ile beraberim. Rektörlük yaptıysam, Karabük Milletvekilliği yaptıysam hep Karabük halkının şahsıma gösterdiği teveccüh sayesindedir. Şimdi sıra vefa borcu ödeme zamanıdır. Karabük ilini şaha kaldıracak, ekmeğini aşını büyütmek, dertlerini bitirecek ve 10 yıldır yapılmayan sosyal belediyecilik projeleri hazırladık. Bu çoğu belediyelerde uygulanan projeler, ama şehrimizde olmayan projeler. Niye bizim Ağır Sanayinin başkenti Cumhuriyet kenti Karabük de olmasın. Bunları ben yapmayacağım, Belediyenin parasını boşa harcamayacağım. Bu projelerinin bazılarını Devlet- Belediye iş birliği ile yapacağım. Milletvekillik dönemim de yapacağım tüm projelerini Bakanlıklardan izinleri alınmış, projeleri onaylanmış projelerdir. Yani her şeyi hazır bir kazma vurulması kaldı. Allah’ın izni Karabük halkının teveccühü ile bu kazmalar 1 Nisan dan itibaren vurulacak. Bende belediyenin bütçesi ile sosyal belediyecilik projelerimi hayata geçirip, garibanın, dertlinin, çaresizin, dertlerine, çare olacak projeleri hayata geçireceğim."

PROJELERİ TEK TEK HALKA İZAH EDİYOR

Prof.Dr. Uysal ev ev, mahalle mahalle, cadde cadde gezerek hazırladığı projeleri hem halka gösteriyor hem de projeler hakkında bilgi veriyor. Karabük halkı ise ilk defa bir belediye başkan adayının kendilerine kadar gelip projelerini detaylı bir şekilde anlattığını belirttiler.

 
Editör: Haber Merkezi