AK Parti Karabük Belediye Başkanı adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Öğlebeli Mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Adayı Burhanettin Uysal, Öğlebeli Mahallesi sakinleri ile buluştu. Davul, zurna ve meşaleler ile karşılanan Belediye Başkan Adayı Uysal, gördüğü coşku karşısında memnun oldu.

“Karabük’ün  10 yılı heba oldu, şimdi bir 5 yıl daha heba etmek istiyorlar”

Uysal, mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada “Karabük’ün 10 yılı heba oldu, şimdi bir 5 yıl daha heba etmek istiyorlar. Biz Karabük’ün kaybettiği 10 yılı, 5 yılda telafi edeceğiz.” dedi.

Öğlebeli ve Karabük halkını yanıltanı, Karabük halkının da 31 Mart akşamı yanıltacağını ifade eden Başkan adayı Uysal “10 yıldır Belediye tarafından unutulan ve çivi çakılmayan, hor görülen bu mahallemizi Allah'ın izni, halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı olduğumuz da bizler unutmayacağız, tüm mahallelerimize olduğu gibi bu mahalle sakinleri ile de el ele gönül gönüle hizmet aşkı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar Türkiye'nin her noktasında, her şehrinde bu ülkeye hizmet eden AK Parti'nin gücünü ve iktidarını hisseden vatandaşlarımızın bize olan güvenini bir kez daha perçinleyeceğinden eminiz. Önemli olan yol, baraj, köprü, asfalt ve kanalizasyon yapmak değil. Önemli olan mahallemizde, sokağımızda aç olana, açıkta olana, hastası ve huzursuzluğu olana, evde bakıma ihtiyacı olana dokunmaktır. Asıl olan gönüllere girmektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul'da başlattığı gönül belediyeciliğini yaygınlaştırarak, her gönüle girmeyi istiyoruz. Bu yüzden eksiğimiz de hatamız da olsa bunu tamamlamak için büyük bir azimle çalışmak için sizlerin huzurundayız.” diye konuştu.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Hoca’ya AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, AK Parti İl, Merkez İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi