AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal adım adım Rafet Vergili’nin peşini bırakmıyor.

Başkan Vergili’nin Kanyon Park Spor Vadisi projesini soran Burhanettin Hoca, kanyon parkta bir video çekimi yaparak “Ne oldu bu proje?” diye sordu.

Uysal, hazırlattığı videoda ilk önce Vergili’nin o tarihte yaptığı konuşmaya yer verdi ve ardından kendisi bir konuşma yaptı.

Yayınlanan Videoda Vergili’nin Kanyon Park Spor Vadisi temel atma törenindeki konuşmasında “Müteahhidimiz 240 gün süre almış. Biz 240 gün süre kabul etmiyoruz. Benim başkanlık döneminden önce buranın açılışının yapılmasıyla ilgili müteahhittin de çalışmalarını yapmasını istiyoruz ayrıca.” Şeklinde sözlerine yer verildi.

Ardından Burhanettin Hoca şunları söyledi;

“Rafet Bey’in 10 yıldır vadettiği ama bir türlü bitiremediği Kanyon Parktayız. Rafet Bey en son konuşmasında müteahhittin 240 gün süre istediğini ama bu 240 günü vermeyeceğini, Belediye Başkanlığı bitmeden Kanyon Parkı bitireceğini vadetmişti. Siz de görüyorsunuz. Bu park için sizden 10 yıl daha süre istese Rafet Bey’in bu parkı bitirme şansı yok. Rafet Bey’in broşürlerde kullandığı bir söz var; ‘Sözünün Eri’. Rafet Bey bu söz lütfen broşürlerde kalmasın, icraatta olsun diyorum.”

Editör: Haber Merkezi