• Burhanettin Hoca "Biz Gönüllere Girmeye Adayız"


 

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürürken, "7'den 70'e her gönüle dokunacağız çünkü biz gönüllere girmeye adayız" dedi.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal Yeşilmahalle Taşkent caddesi esnaflarını ve vatandaşları ziyaret etti. Seçim çalışmalarında vatandaşlarla iç içe olmaya dikkat eden Uysal, 31 Mart'ta sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.

Uysal sözlerine şöyle devam etti;

“AK Parti belediyeciliği demek, gönül belediyeciliği demektir. Yani hizmetlerin yanında milletin gönlünde yer almaktır. Biz de Karabük'ümüzde 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunup onların gönlünde yer edinmek istiyoruz çünkü biz öncelikle gönüllere girmeye adayız. Belediyeciliğe gelince zaten en iyisini yapacağımıza, vatandaşımızın ihtiyacı olan hizmetleri gerçekleştireceğimize ve Karabük'ümüzü daha iyi yerlere taşıyacağımıza şüphemiz yok. Vatandaşlarımızın desteği ve duasıyla 1 Nisan’dan sonra el birliği ile yaşanabilir bir Karabük için çalışacağız.” diye konuştu.

Belediye Başkan Adayı Uysal’a esnaf ziyaretin’de AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, parti üyeleri ve meclis üye adayları eşlik etti.