KARAYOLLARI SORUMLULUĞUNDA ZONGULDAK CADDESİ ÜZERİNDEKİ YOL VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR



Karayolları Müdürlüğü sorumluluk alanından bulunan ve Karabük-Zonguldak çevre yolunun bir kısmı olarak bilinen Zonguldak caddesi üzerindeki battı çıktıdan itibaren bir sonraki ışıklara kadar olan yaklaşık 600 metrelik eziyet dolu yol vatandaşları çileden çıkarıyor.

Birçok vatandaşın gün içerisinde defalarca kullandığı ve şehirler arası ulaşımın sağlandığı bu yol, geçtiğimiz dönemde oluşan deformasyon ve çok sayıda çukur sebebiyle kazındı. Aylardır yapılması beklenen yolun son hali ise sürücülere zor anlar yaşatıyor.

KARAYOLLARI'NIN KARABÜK'E ÜVEY EVLAT MUAMELESİ SÜRÜYOR

Sürücüler için kabusa dönen yolun kazınmasının ardından kısa sürede yapılacağı beklentisi cevapsız kalmaya devam ederken haber merkezimize konu ile ilgili birçok fotoğraf ve şikayet ulaşmış durumda. Daha önce Karabük adına birçok sıkıntılı sürecin baş gösterdiği Kastamonu'da bulunan 15. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 153. Şube Müdürlüğü'nün yol için ne gibi çalışmalar yaptığı ve yaklaşık 600 metrelik eziyet yolunun daha ne kadar bu şekilde bekletileceği konusundaki düşünceleri ise merak konusu.