Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun Ordu’ya tayini çıkması ile birlikte, kimin İl Milli Eğitim Müdürü olacağı konusunda kulisler çalışmaya başladı.

Kapatılıp Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlanan Kredi Yurtlar Kurumu Karabük İl Eski Müdürü Kadir Öztürk’ün İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirebilmek için siyasi iradenin üzerinde paralel bir güç oluşturmaya çalışanların oyunu ortaya çıkınca, çirkinleşmeye başladılar.

Geçtiğimiz gün yaptığımız bir haber üzerine Karabük Net Haber sorumlu editörü ile görüşmeye çalışan Kadir Öztürk’ün görüşme talebi ret edilince, whatsapp mesajlaşma hattı üzerinde “Size Allah’ın selamı ile cümlelerime başlamak isterdim ama siz Allah’ın selamını bile hak etmiyorsunuz” diyerek bir sürü saçma sapan şeyler yazması şaşırttı.

Allah’ın selamını kimin hak edip etmediğine, Allah adına karar veren Kadir Öztürk’ün nasıl bir hastalıklı zihniyete sahip olduğu ve ne kadar çirkinleşip, basitleştiğini gösterdi.

Allah adına karar verebilecek kadar hastalıklı bir zihniyete sahip olan bu şahsın Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğünde isminin geçmesi, Karabük adına nasıl bir vahim durumda olduğumuzu da açıkça ortaya koyuyor.