Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanlık yarışı bu gün yapılan kongre ile sonuçlandı.

Karabük'ün tanınmış ailelerinden ve iş insanı, KAPTAN D.Ç Şirketler Grubu sahiplerinden Ahmet Nur Çebi BJK'nın yeni başkanı seçildi.

8.644 Kongre üyesinin oy kullandığı başkanlık yarışında 5 Bin 9 oy alarak, ezici bir farkla BJK Başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, Karabüklüleri bir kez daha gururlandırdı.

20 ayrı sandıkta 8 Bin 644 üyenin oy kullandığı Beşiktaş kongresinde Ahmet Nur Çebi 5009 oy alırken, Serdal Adalı ise 2983oy aldı. Hürser Tekinoktay ise  537 oyda kaldı.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN YÖNETİM LİSTESİ

Başkan: Ahmet Nur Çebi
Asıl üyeler: Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay

Yedek üyeler: Umut Şenol, Bilgihan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci

RAFET VERGİLİ ÇEBİ İÇİN YOĞUN BİR ÇALIŞMA YAPTI

Karabüklü iş insanı Yaşar Kaptan Çebi'nin oğlu, Ahmet Nur Çebi ile lisede okul arkadaşı olan ve gençliği beraber geçen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de yoğun bir çalışma sergiledi.

Beşiktaş Başkanlık yarışının başından bu yana Ahmet Nur Çebi'ye açıktan destek veren Başkan Rafet Vergili, kongrede oy kullanma anına kadar üye bazında birebir çalışma yaptı ve üç gündür de BJK kongresi için İstanbul'da bulundu.

Editör: Haber Merkezi