Birlik Vakfı Karabük Şubesi kuruldu. AK Parti İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Hasan Şahin, Birlik Vakfın’ın Karabük şube kuruculuğunu üstlendi.

Hasan Şahin konu ile ilgili şu açıklamada bulundu;

“Cumhurbaşkanımız Sn.  Recep Tayyip Erdoğan’ın ve önceki dönem TBMM Başkanımız Sn. İsmail Kahraman’ın kurucular kurulu başkanı olduğu, şu anda Genel Başkanlığını Sn. Mehmet Alacacı’nın yürüttüğü Birlik Vakfının Karabük Şubesi Kurucu İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Türkiye de 52 şubesi olan vakfımızın, 53.Şubesi Karabük ilimizde açılmış bulunmaktadır. Bu süreçte emeği geçen başta Nurettin Tümen başkanım olmak üzere, çok kıymetli büyüklerime teşekkür eder, saygı değer büyüklerimi her zaman destekleriyle beraber yanımda görmeyi arzu ederim.”

Şahin ayrıca Vakfın amacı hakkında da “Geleceğimizin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, çağdaş, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak, milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişimine katkıda bulunmak gayesi ile kurulmuş olan vakfımızın bu amaçlar doğrultusunda İlimizde faaliyetlerine ivedi bir şekilde başlanacaktır.” Şeklinde bilgi verdi.