Safranbolu Belediyesi Bünyesinde Çalışmalarını Sürdüren Bilgi Evi Yaz Okulları İle Eğitime Hizmet Vermeye Devam Ediyor.


Bilgi Evi öğrencilerine çok sayıda değişik branşta eğitimler vermeye devam ederken, çocukların uyum ve moral motivasyonu içinde çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Bu etkinliklerden birisini de bu gün Safranbolu Kent Ormanda gerçekleştirdi. Kent Ormanda düzenlenen etkinlikte öğretmenler ve öğrenciler piknikte buluştu.

Yoğun iş temposu nedeni ile piknik programına katılamayan ancak çocuklara sevgilerini ve tebriklerini ileten Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, “Çocuklar bizim her şeyimiz, amacımız onlara daha güzel bir hayat ve daha yaşanılır bir dünya bırakmak.

Bununla birlikte eğitimlerinde de elimizden geldiğince destek vermek. Bu kapsamda bu yıl yine Bilgi Evine yoğun bir başvuru olduğu bilgisini almış bulunmaktayım. Bu da Safranbolu Belediyesinin eğitime ne kadar önem verdiğinin bir kanıtıdır.

Bilgi Evinin hızla kendisini geliştirdiğini kaydeden Ürkmezer; “Bilgi Evi Yönetimimiz ve Öğretmenlerimiz çocuklarımız ile çeşitli etkinlikler düzenliyorlar. Bu etkinlikler kapsamında bu gün Kent Ormanda bir piknik organize etmişler.

Çocuklarımıza afiyet olsun diyorum. Biliyorum ki çocuklarımız bu tür etkinlikleri hak ediyorlar. Normal eğitim öğretim döneminin haricinde bir de Yaz Okullarımız devam etmekte. Yaz ayları süresince pek çok branşta çalışmalar devam ediyor. Bu branşların çoğu hobi alanlarında.

Çocuklarımız hem kendilerini geliştiriyorlar hem de hoşça vakit geçiriyorlar. Ben evlatlarımızı yeniden başarılı bir Yaz Okulu dönemini tamamladıkları için tebrik ediyorum "dedi.

Editör: Haber Merkezi