İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan ilçe Başkanlığına tekrar aday olacağını açıkladı.

Aslan yaptığı açıklamada; Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER önderliğinde kurulan, üyesi olmaktan gurur duyduğum ve 12.10.2018 tarihinden bu yana İlçe Başkanlığı görevimi yürüttüğüm 15 Şubat 2020 Cumartesi günü gerçekleşecek olan İlçe Kongremizde partimiz adına daha fazla emek ve gayret göstermek, partimizin yerel seçimlerde kazandığı başarıyı daha ileri bir noktaya taşımak ve Safranbolu’ muza katkı sunmak amacıyla tekrardan İlçe Başkanlığı’ na aday olduğumu kamuoyuna açıklıyorum.

Göreve başladığım günden bu yana benden desteklerini esirgemeyen partimizin Genel Başkanı Meral AKŞENER  başta olmak üzere Genel Merkezimizin her kademesinde görev yapan büyüklerime, yönetim kurulu üyelerine, parti üyesi arkadaşlarıma ve büyüklerime, dostlarıma ve bütün basın mensubu arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Göreve başladığımız andan bu yana birlik beraberlik ve demokratik anlayışımızın 15 Şubat günü gerçekleşecek olan kongrede de sürmesini temenni ediyorum. 15 Şubat günü gerçekleşecek olan kongremizin sonuçlarının Safranbolu’ muz için en hayırlısı olmasını umut ediyor, İlçe Başkanlığı’ na aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Her şey “İYİ” olacak.

Editör: Haber Merkezi