Dün gece yarısı Yenice’de meydana gelen bıçaklı saldırı ile ilgili saldırıya uğrayan M.İ., saldırının yalan olduğunu iddia edenlere cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

Dün Gece yarısı MHP Yenice Belediye Meclis Üyesi 3. Sıra Adayı Ş.D. tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan M.İ., Facebook sayfasında saldırıyı yalanlara karşı cevap verdi. Verdiği ifade tutanağını da yayınlayan M.İ. şu açıklamayı yaptı;

“MHP 3. Sıra Meclis Üyesi Ş.D. dün gece bana ve aileme sinkaflı küfür edip, bıçaklı saldırıda bulunmuştur. Olay tamamen siyasidir ve adli mercilere intikal etmiştir. Bugün büyüklerimizin ricası üzerine Ş.D.’nin özür dilemesi için bir araya geldik. Yalan haber diyen gazeteciler benimle röportaj yapabilir. İfadem ektedir. Kamuoyuna duyurulur.”

M.İ.’nin Polis Karakolunda verdiği şikayet ifadesi şöyle;

“27.03.2019 günü saat 00:15 sıralarında Atatürk Mahallesi Çay Mevkisi tren istasyonunda eşim G.İ. ve kızım E.İ. ile gezintiye çıkmıştık, bu sırada dayımın oğlu Ş.D. yanımıza gelerek bana hitaben "Benim arkamdan neden gelmiyosun lan" dedi. Ben de "Bana bir kere söylemedin ki" diye karşılık verdim. O da buna karşı "Söylemem mi lazım o. çocuğu" dedi ve beni boynumdan tuttu. Bu esnada elinden bir bıçak açılma sesi geldi. Sonrasında elinde sustalı tabir edilen bir bıçak gördüm. Bu bıçağı bana doğru salladı. Bu sırada kızım ve olay yerindeki seslere gelen ve olay yerine yakın oturan H. D. gelerek Ş.D.'nin elinden tuttular ve beni bıçaklamasına engel oldular. Akabinde ben olay yerinden kaçtım ve polisi aradım. Ben olay esnasında bıçağa ne olduğunu bilmiyorum, dereye atılmış olabilir. Olaydan mütevellit herhangi bir yaralanmam yoktur. Doktor raporu almak istemiyorum. Ş. D. isimli şahıstan davacı ve şikayetçiyim.”