Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık ikinci kez aday olduğunu açıkladı

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, önümüzdeki Hafta gerçekleşecek olan olağan genel kurulda tekrar aday olduğunu açıkladı.

Odaya üye berberler ve kuaförlerle bir araya gelen başkan Işık, yaptığı açıklamada göreve geldiklerinin de 131 olan üye sayısının bugün 203’lere geldiğinin ve odalarının hiçbir zaman kapanma korkusunun yaşanmayacağını söyledi.

Işık, daha önce odanın hiçbir yerde haberlerde dahi adının ve şanının yer almadığını kaydederek, “4 yıl boyunca yönetim olarak el ele vererek ilk yarı yapmaya gayret ettik. Bir dönem aday olacaktı diyorlar. Bizler bir ekibiz. Dost dediğimiz genç dinamik arkadaşlarımız var.

Yaptığımız istişareler sonucu bir dönem daha yarım kalan eksiklikleri tamamlamamız için yeniden aday olmamızı istediler. Bizlerde bu güçle yeniden aday olduk. Odamız açıldıktan sonra 4 yıl boyunca başkan vekili olarak görev yaptıktan sonra başkan olarak yola çıktık.

Odamızı birlik beraberliğimizi koruyarak yeni bir yere getirerek daha mükemmel hale getirmeye gayret edeceğiz. Ufak ufak fonlar oluşturarak eksiği olan arkadaşlarımıza yardımlar yapmayı düşünüyoruz. Eksik kaldığımız yerde odanın olması bizlerin ve arkadaşlarımızın dik durmasıdır.

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası hiçbir zaman artık kapanmayacak. Sizlerin sayesinde bizler bunu sağladık. Kapatılma tehlikesi olmayan bir odamız var” dedi.