Kaybolmasının üzerinden 15 gün geçtikten sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün  ölümüne ilişkin cinayet şüphelisi olarak aranan servis şoförü yakalandı.

BERATCAN

Alınan bilgiye göre, olayla ilgili çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Beratcan Karakütük'ün öldürülmesi olayında şüpheli olarak aranan servis şoförü E.K'nın İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bir adreste saklandığını tespit  etti.

Asayiş ve Çocuk Şube ile Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu adrese düzenlediği ortak operasyonla, E.K. yakalandı. Beratcan'ın cinayeti ile ilgili bir numaralı şüpheli olan E.K'nın sorgusunun ardından cinayetle ilgili tüm detayların aydınlatılması bekleniyor.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9  Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi 23  Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu. Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerden sonra minik Beratcan'ın cansız bedeni Karabük'e getirilerek Yenice ilçesine bağlı Cihanbey Köyü Belen Mahallesi’nde toprağa verilmişti.
Editör: Haber Merkezi