Safranbolu Belediye spor atletizm takımı lisanslı sporcu Mustafa Emir Çınar Ankara’da gerçekleşen 10 Kasım‘’Atatürk’ü Anma Koşusu’nda’’ dereceye girerek Safranbolu’yu gururlandırdı.

Mustafa Emir Çınar ve Kulüp Başkanı Mehmet Koca, Başkan Yardımcısı Birol Sarıvaz Gençlik Spor İlçe Müdürü İsmail Özcan ile birlikte Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret etti.

Antrenör Mustafa Toygar’ın çalıştırdığı Mustafa Emir Çınar 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’nda küçük erkekler 200 metre yarışmasında 84 sporcu arasından 6 dakika 21 saniyelik dereceyle yarışmada 3. oldu. 2 kız ve bir erkek sporcunun katıldı yarışma Safranbolu Belediye spor’un gururu oldu.

Genç sporcuyu makamında ağırlayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelere yer verdi’’ Gençlerimizin önünü açmak ve önemli başarılarda isim yapmalarını sağlamak için imkanlarımız dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleşen Atatürk’ü Anma Koşusu’nda dereceye giren genç sporcumuz Mustafa Emir’i yürekten kutluyorum. Eminim ki bu kararlılıkla, bu azimle daha büyük başarılara ulaşacaktır’’dedi.

Ürkmezer, bu tür organizasyonlarda başarılı sonuçlar alınması için gerekli desteği sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi