Karabük Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Kanyon Park ve Kanyon Düğün Salonları inşaatları tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkili ustabaşları Orhan Üstün ve Mustafa Yıldız, şantiye şefi Mesut Tarımcı ile Fen İşleri Müdürü İrfan İnal’dan bilgiler aldı.

Kanyon Park projesinde, her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri alanlar olacak. Peyzaj alanı 310.000 metrekare, 17.000 metrekare spor tesisleri, 2 km bisiklet yolu, bin 870 m uzunluğunda su kanalı bulunacak. Ayrıca Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarının da bulunduğu daha birçok tesis ve alan yer alacaktır.

Kanyon Park projesinin tamamlanması ile Karabük’te gençlerin spor yapabilecekleri, birlikte eğlenebilecekleri her şeyden önemlisi kaynaşabilecekleri bir cazibe merkezi oluşacak.

Başkan Yardımcısı Danışman; “Birimlerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.
Editör: Haber Merkezi