Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, alışveriş çadırındaki stantları ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Karabük Belediyesi’nin Kent Meydanında düzenlemiş olduğu Esnaf Günleri etkinliğinden memnun kaldıklarını belirten esnaflar; "Belediye Başkanımız, yapmış olduğu ziyaretler ile bizlere moral verdiği gibi aynı zamanda da bu tür etkinlikler ile bizlere destek oluyor" diyerek Başkan Vergili’ye teşekkür ettiler.

Karabük'ün ekonomisini güçlendirmek adına esnafın her zaman yanında olduklarını kaydeden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Güçlü Karabük'ün yolu, güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, esnafımıza her zaman destek oluyoruz. Gerçekleştirdiğim esnaf ziyaretleri sonucunda esnaflarımızın sıkıntılarını göz önünde bulundurarak, piyasaların durgun olduğu şu günlerde Karabüklü esnafımıza bir nebzede olsa destek olabilmek adına esnaf günleri etkinliğini düzenledik. İnşallah bu etkinliğin esnaf arkadaşlarımıza bir katkısı olur. Esnaflarımızdan gelecek öneri ve talepler doğrultusunda, Belediye olarak onları rahatlatacak uygulamalar için uğraşmaya bundan sonrada devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi