Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler günü nedeni ile Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bir kutlama mesajı yayınladı.

Annelerin sadece yılın belirli bir gününde değil, ömür boyu sevgiye, saygıya ve hürmete layık olduğunu belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yayınladığı mesajında; "Anneliğin karşılıksız, koşulsuz sevgisi ve sonsuz fedakârlığı ile kutsanmış kadınlarımız dünya üzerindeki en zor, en kutsal görevi omuzlarında taşırlar. Asla tükenmeyecek özveri, sabır ve başka kimsenin kimseye gösteremeyeceği tahammül ile dünya var olduğundan bu yana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan en kutsal varlıklarımız annelerimiz başımızın tacıdır. Aile hayatının birleştirici unsuru olan Ülkemizin bugünlere ulaşmasında, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimize minnet borçluyuz. Dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, anneye özel bir önem atfetmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Peygamberimizin ’Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisiyle taltif ettiği, bir gün değil her gün kıymetlimiz olan annelerimizin bu güzel gününü kutlar, bütün annelerimize saygı ve hürmetlerimi sunarım” dedi.
Editör: Haber Merkezi