Safranbolu Belediye Başkan Elif Köse, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) Aslanlar Şubesinde gerçekleşen toplantıya Başkan Köse'nin yanı sıra Başkan Yardımcıları Halil Bakkal ve Ahmet Şahin, Belediye Birim Müdürleri ile çok sayıda Muhtar katıldı.

Başkan Köse, mahalleleri hakkındaki taleplerini ileten muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederken gerçekleştirilen hizmetlerin ve mahallelerin sorunlarının gerekli kurumlara iletilmesinde muhtarların büyük rol oynadığını ifade etti.

Başkan Köse şöyle devam etti; " Daha öncede belirttiğim üzere muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelip hem kendilerinde bilgiler vermek hem de mahalleleri ile ilgili taleplerini bire bir kendilerinden almak için bu toplantıları düzenleyeceğiz. Safranbolu'yu hep birlikte güzel yerlere taşıyacağız. Bu bağlamda Muhtarlarımız da hizmetlerin yerine getirilmesinde, vatandaşların taleplerinin iletilmesinde en büyük rolü oynamakta. Bizlerde belediye olarak onlarla sık sık bir araya geliyoruz. Sorunları ve çözüm yollarını konuştuk. İnşallah bu programlara devam edeceğiz" dedi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda karşılıklı istişarelerde bulunulurken, Başkan Köse gerekli talimatları toplantıda hazır bulunana birim müdürlerine iletti.
Editör: Haber Merkezi