Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yerinde gerçekleşen mahalle toplantılarının üçüncüsünü Çeşme Mahallesi’nde düzenledi.

Belediyenin Fen İşleri, Temizlik İşleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürleri ile Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz’un eşlik ettiği toplantıda Çeşme Mahallesi’nin talep ve ihtiyaçları değerlendirildi.

Yerinde incelemeler yapan Başkan Köse; Tarihi Çarşı’daki ikamet alanlarında ses sistemli eğlence yapılmaması ve saat sınırı kurallarına uyulmadığı konusunda şikâyetleri dinledi.

Hükümet Sokak ve belediyeye ait otopark ile ilgili park etme ve yol ile ilgili sorunlar çözülmek üzere Ağustos ayı planına alındı. Dolmuş hatlarıyla ilgili vatandaş talepleri ise değerlendirilerek ilgili paydaşlarla istişare edilecek.

Halkın ve esnafın çok memnun kaldığı Cumhuriyet Caddesi uygulamasının Tarihi Çarşı’da da uygulanması için esnafla ortak bir toplantı yapılacağının da dile getirildiği toplantıda Golf aracı kullanılarak mobil bir tadilat ekibinin kurulacağı belirtildi.

Başkan Köse toplantının ardından; “Bize memnuniyetlerini ileten mahallelimize öncelikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Tarihi alanları içeren Çeşme Mahallemizin diğer mahallelerimize göre çok daha farklı ihtiyaçları oluyor. Korumanın başkentinde tüm talepler titizlikle değerlendirilerek kültüre ve dokuya uygun olacak biçimde hayata geçiriliyor” dedi.