Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

İlk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisine gerçekleştiren Köse’yi burada İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Kadın Kolları Başkanı Handan Göçmen, Gençlik Kolları Başkanı Murat Çelebi ve çok sayıda partili karşıladı.

İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, birlikte güzel bir başarıya imza attıklarını ifade ederken, uzun bir sürecin sonunda bu başarının tüm Safranbolu ile birlikte nihayete erdiğini, bundan sonraki süreçte de el biriliği ile Safranbolu’ya hizmet edeceklerini söyledi.

Kadın ve gençlik Kolları Başkanlarının teşekkür ve başarı dileklerinde bulundukların konuşmaların ardından konuşan Başkan Elif Köse, çok özel ve bir o kadar da önemli bir kentte yaşadıklarını, bu özel yerinde çok özel bir yönetimi hak ettiğini söyledi.

Yönetim Kuruluna, İlçe Teşkilatına kendisine güvendikleri ve bu teveccühü gösterdikleri için teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “İyi niyetle, iyi işler yapmak için yola çıktık ve çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Yine çok güzel bir ekiple bunu başardık. Pek çok faktörün bir araya gelmesi ile birlikte ve bu inançla yılmadan, yorulmadan çalıştık. Çıktığımız bu uzun yolda en büyük katkı tabii ki kadınlarımızındır. Bu seçimde kadının gücünü de göstermiş olmaktan, gençlerimize örnek olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Pek çok gencimize onlarında yönetim kademelerinde olabileceklerinin, bunu başarabileceklerinin de göstergesi olduğumu düşünüyorum. Bununla ilgili Türkiye’nin çeşitli kentlerinden arayanlar oldu. Basın yoğun ilgi gösterdi. Yani kısaca birlikte çok büyük bir iş başardık” dedi.

Hedeflerinin bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını Safranbolu’dan indirmemek olduğunu ifade eden Köse; “İnanın o kadar çok insanı mutlu ettik ki, kendi mutluluğumuzun kat be kat üstüne çıktı. İnsanlar şunu söylüyorlar: Artık Safranbolu sokaklarında daha özgür dolaşıyoruz. Bu da bibim için ayrı bir mutluluktur. Ben yeniden gecenizi gündüzünüze kattığınız, bize inandığınız için hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Köse, İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan pastayı kesti.

Daha sonra İyi Parti İlçe Başkanlığına geçen Köse ve beraberindekileri burada İlçe Başkanı Bilal Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Burada da kendisine destek olan İlçe Teşkilatı, Kadı ve gençlik Kollarına teşekkür eden Başkan Köse; “ Sizlerle çok güzel bir uyum yakaladık. Bizleri başarıya götüren etkenlerden birisi de bu uyum oldu. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde birlikte çalışacağımıza ve güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bizlerden beklentinin çok yüksek olduğunun farkındayım. Allah bizlere bu beklentiyi karşılayacak güç versin. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan’ın teşekkür ve başarı dileklerinin ardından partililerle bir süre daha sohbet eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve beraberindekiler buradan ayrıldı.