Saadet Partisi Karabük Milletvekili Adayları Pazar günü çalışmalarını Safranpark Alışveriş Merkezi'nde sürdürdü.

Çalışmalar esnasında Karabüklü hemşehrilerinin dışında, ülkenin farklı bölgelerinden de gelen vatandaşlarla görüşme fırsatı bulan milletvekili adayları, yoğun ilgi ile karşılaştıklarını belirterek teşekkür ettiler.

Vatandaşlarla görüşmeleri sonrasında açıklamalarda bulunan Saadet Partsi Milletvekili adayı Muhsin Çebi; "Gördüğümüz kadarıyla genel kanaat “Bu iktidar değişmeli ve Saadet Partisi mutlaka mecliste olmalı.” şeklinde. Seçime 14 gün gibi az bir süre kaldı. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nu bilmeyen ve takdir etmeyen kimse kalmamış gibi. Bu tablo hem milletimiz adına, hem de Saadet Partimiz adına bizi çok sevindiriyor. İnsanlar, bu iktidar 16 yıldır ülkenin başında, geldiğimiz noktaya bakın, tüm değerlerimiz satıldı, yine borç yine borç, yeter artık, diyorlar." ifadelerini kullandı.

"BARAJ YOKTUR VE MİLLİ GÖRÜŞ MECLİSTE YERİNİ ALACAKTIR"

Gece gündüz demeden çalıştıklarını ve seçim sonuçlarında en çok kazananın Saadet Partisi ve tüm vatandaşlar olacağını dile getiren Çebi; "Saadet Partisi için artık baraj yoktur ve milli görüş mecliste yerini alacaktır. Geçmişte nasıl bitmiş ekonomiyle devraldığımız ülkeyi şaha kaldırdıysak, kaldığımız yerden yine devam edeceğiz. Biz kaynakları milletten alıp üç beş faizciye değil, yeniden millet aktarmak için aday olduk. Biz milletvekili olduğumuzda artık, Karabük’te Marzinc’ten alınan paralar karşılığında milletimizin sağlığı satılamayacak, gençlerimizin hayalleriyle kimse oynayamayacak, 5000 kişiye istihdam sözü verip, sonrasında da sözlerini unutanlara ,gençleri siyasi ranta dönüştürenlere fırsat verilmeyecek.16 yılın sonunda, iktidar milletvekili ,sıkılmadan bu memleketin sorunu işsizlik ve göçtür diyor. Siz ne iş yaptınız, diye sormayacak mıyız sizlere ey vekiller. Hamasetle koltuk hevesiyle ülke de bölge de yönetilemez. Biz milletvekili olduğumuzda ve İnşallah Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı seçildiğinde, emanet ehline teslim olacaktır." dedi.

Bu memlekete ihanet edenlerin dışında sağcı, solcu, alevi, sünni, Türk, Kürt, hepimiz kardeşiz diyen Saadet Partisi Milletvekili Adayı Muhsin Çebi konuşmasına şöyle devam etti; "Bizim gibi düşünmeyenler, bizim düşmanımız değildir, hain hiç değildir. Bizler Türkiye’deki partiler olarak, siyasi rakipleriz ama asla düşman değiliz. Yeniden söylüyorum tüm ayrılıklarımıza rağmen hepimiz kardeşiz. diyerek sözlerini tamamladı."

Saadet Partisi Milletvekili Adayları, daha sonra Safranbolu Eski Çarşı ziyaretleri ile çalışmalarına devam ettiler.