KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ELVİR BALİÇ:

“KENDİME VE TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

 “HEDEFİMİZ BELLİ, SÜPER LİGE ÇIKMAK”

BALİÇ

Kardemir Karabükspor ile geçtiğimiz hafta Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına geçen Elvir Baliç, kırmızı-mavili ekip ile ilk idmanına çıktı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde yapılan idman öncesi Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun ve Mavi Ateş taraftarlar Derneği Baliç’e çiçek takdim edilerek başarılar diledi.

ntrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan çiçeği burnunda teknik patron Elvir Baliç, takımın iyi bir takım olduklarını ve kadronun tecrübeli oyunculardan kurulu olduğunu söyledi.

Süper Lige çıkmak için güçlü bir ekip olduklarını belirten Baliç, “Hatalarımız var ve bunu düzeltmeye çalışacağız. Son maçta deplasmanda Adan Demirspor gibi bir takımdan 3 puanla ayrılmak kolay değildi. Şu an iyi bir durumdayız. Çok iyi çalışıp bunu devam ettirmemiz lazım. Bütün camia bizden bunu bekliyor. Biz de taraftarımızdan destek bekliyoruz. Onların destekleri ile bunu birlikte başaracağız. Bunun için geldik. Hedefimiz belli, Süper Lig'e çıkmak” dedi.

Yıllar sonra Türkiye’de futbolculuğu dışında antrenör olarak bulunmasından dolayı duyguları sorulan Elvir Baliç, “Hep Türkiye’deydim ama burada antrenörlük yapmadım. 5 yıldır Bosna Milli Takımı'ndaydım. Artık zamanı geldi. Burada 20 sene top oynadık. Burada futbolu ve oyuncuları iyi biliyoruz. Türk futboluna faydalı olmak istiyoruz. Burada başarıları olmak istiyoruz. Kendime ve takıma güveniyorum” ifadesinde bulundu.

İDMAN KARABÜKSPORBaliç, milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini de kaydederek, “Zor maçlarımız var. Zorlu bir virajdayız ama PTT 1. Lig'de her maç final gibi. Önümüzde şimdi Karşıyaka maçını düşünüyoruz. Rakibimizi iyi bir şekilde analiz ederek ona göre taktik ve sistem oluşturacağız. Bu ligde bir iki maç alan üst sıralara, kaybeden ise alt sıralara iniyor. İnşallah güzel bir başlangıç yapacağız” dedi.

Yaklaşık iki saat süren idmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri ile 5’e 2 top kapamaca oynarken, hafif sakatlıkları bulunan Fatih Candan ve Kerim Zengin ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Editör: Haber Merkezi