Bahçeşehir Koleji Kurucusu Erdal Akıncı, Kampüs Müdürü Sinem Maraton ve Anadolu Lisesi Müdürü Kazım Elmacı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Okul çalışmaları hakkında bilgiler verdiklerini ifade eden Erdal Akıncı, “Sayın Kaymakamımız göreve başladığı günden bu yana Safranbolu’da eğitim anlamında büyük projelere imza attılar. Geleceğimiz olan çocuklara ne kadar önem verdiği eğitim alanındaki çalışmaları ile göz önüne geliyor. Bu nedenle teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizin bir başka nedeni ise hem Robotik kodlama ile ilgili çalışmalarımızı anlattık hem okula kabul sınavına hem de 10 Şubatta Özgür Bolat tarafından verilecek olan seminere davet etmek. Ben okulumuz adına bizlere vakit ayırdığı için bir kez daha Sayın Ürkmezer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise; “ Öncelikle iyi niyet ve iltifatlarından dolayı Sayın Akıncı’ya teşekkür ediyorum. Ancak çocuklarımız ile ilgili hiçbir çalışmamızı insanların takdirini toplamak için değil, tüm bu proje ve çalışmaları, onların bu güzel Vatana, yaşadıkları kente ve ailelerine faydalı birer birey olarak yetişmeleri için gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız her çalışmada çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak üzere yola çıkıyoruz. Bunu sadece merkezde değil tüm köylerimizde okuyan çocuklarımızı da kapsayacak şekilde yapıyoruz. Kısaca çocuklarımız bizim için çok önemli” dedi.

Editör: Haber Merkezi