Bahattin Eroğlu, 31 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimler'de Safranbolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştirdi.

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığını uzun süredir yürüten  Eroğlu, daha önceki yıllarda da uzun bir süre Safranbolu Belediye Başkanlık görevinde de bulunmuştu. Eroğlu başvuru sırasında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın başkanım, sayın kadın kolları başkanım, çok kıymetli basın mensubu arkadaşlar, çok kıymetli hemşerilerim. Öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Ben ilimizin Ovacık ilçesinde 1969 yılında doğdum. 1995 yıılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk müşavirliğinde memur olarak başladım. O dönem Reisimiz, Cumhurbaşkanımız bizim belediye başkanımızdı. Burada 4 yıl görev yaptıktan sonra da 1999 yılında da Esenler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesine yatay geçiş yaparak memuriyetime orada devam ettim. Burada da yaklaşık  6 yıl bu görevimi ifa ettim.

Daha sonra Allah bize 2005 yılında Safranbolu Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmayı nasip etti. Hamdolsun 5.5 yılda bu görevimizi burada tamamladık. Daha sonra 2011 yılında TBMM personeli olarak uhdesinde bulunan 1. TBMM Kurtuluş Savaşı Müzesinin 4 yıl idareciliğini  yapmak nasip oldu. Aralık 2014 yılında da Karabük ilimizin İl Özel İdaresi'ne Genel Sekreter Yardımcısı olarak atamam yapıldı.

İlimizdeki 278 köy, 576 mahalle, suyu, kanalizasyonu, yolu, imarı vs. yerelde yapılması gereken ne varsa tüm hizmetleri arkadaşlarımızla birlikte yapmaya çalıştık. 

Değerli hemşerilerim , Safranbolu'da görev yaptığımız süre içerisinde tabii ki Safranbolu'yu ve Safranbolu'da yaşayanları tanıma fırsatımız oldu. Safranbolu'nun 20 mahallesi ve sokaklarında ,hemen hemen hepsinde, bizimde kendi adımıza kendi çapımızda bir hizmetimiz olmuştur. Dolayısıyla Safranbolu'da bilmediğimiz yer yoktur.

Bunun dışında Ayakkabı Boyacısı Hasan Abiden tutunda Çaycı İbrahim Abiye kadar tanırız. Safranbolu'nun sorunlarını, fiziki ve coğrafi yapısını bilen, Safranbolu'dan bu güne kadar hiç kopmayan ve kopmayacak bir insan olarakta 31 Mart Yerel Seçimlerinde yapılacak olan Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yapmak üzere sayın başkanıma dosyayı teslim ediyorum.

Bizimle birlikte bu kutsal görevi üstlenmek için yola çıkan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Yapılacak seçimlerin öncelikle ilçemize, ilimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum."

Editör: Haber Merkezi