Mahalle muhtarlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısının 2017 yılı son toplantısı Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Lokalinde yapıldı.

Aralık ayı muhtarlar toplantısına Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve mahalle muhtarları katıldı.

Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı İbrahim Harmanbaşı tarafından derneğin çalışmaları hakkında bilgilerin verildiği toplantıda kısa bir konuşma yapan Vali Çeber, “Ben burada sizlerle olmaktan son derece keyif duyuyorum. Bu tür düzenli toplantılarınızın olduğunu duymuştum, katılmayı çok istememe rağmen programlarımın yoğunluğundan dolayı katılamamıştım.

Karabük'e ilk geldiğim gün de söylemiştim buradaki her vatandaş bizim mesai arkadaşımız, biz hep beraber çalışıyoruz. Bu noktada muhtarlarımızda en önemli ayaklardan birisidir. Gördüğüm tabloda muhtarlarımızın hepsi mahallelerine hâkimler, işlerini gayet iyi takip ediyorlar. İletilmesi gereken konuları kurumlarımıza iletiyorlar.

Dolayısıyla biz de yapacağımız faaliyetlerimizde muhtarlarımızı yanımızda istiyoruz. Biz ne kadar birlik beraberlik içerisinde olursak, işlerimizi de o kadar güzel yürütürüz." diye konuştu.

Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde devam eden toplantıda mahalle muhtarlarımızın Vali Çeber ve Başkan Vergili'ye talep ve isteklerini iletmelerinin ardından toplantı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi