24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Karabük 1. Sıra Milletvekili adayı olan fakat seçimleri kaybeden Dursun Altıparmak, seçimlerden hemen sonra Karabük’ü terk etti. 18.829 oy alarak Karabük'te seçimlerden 4. parti olarak çıkan İYİ Parti 1. Sıra adayı Altıparmak'ın ise seçimleri kaybedip şehri terk etmesine rağmen parti teşkilatlarından elini çekmediği ifade ediliyor.

İYİ Parti’nin Karabük Kurucu İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili adayı olan Dursun Altıparmak’ın yerine İl Başkanı olarak Erol Serin atanmıştı. Seçimleri kaybeden Altıparmak, Karabük’ten gitmesine rağmen parti teşkilatlarına perde arkasından müdahale ederek, karışıklık çıkarmaya çalıştığı söyleniyor.

Son olarak Yenice ve Merkez İlçe Başkanları İl Başkanı Erol Serin’in 24 haziran seçimlerinde çalışmadığı suçlamasını içeren bir rapor ile parti genel merkezine şikayette bulundukları belirtildi. Şikayet üzerine İYİ Parti Genel Merkezi'ne giden Erol Serin’in ise müfettiş istediği belirtildi.

İYİ Parti Karabük teşkilatlarında Dursun Altıparmak’ın bazı ilçe başkanları aracılığı ile partiyi sürekli karıştırmaya çalıştığı görüşü hakim. Partililer “Dursun Altıparmak seçimlerden sonra çekti gitti ama perde arkasından sürekli teşkilatları karıştırarak huzursuzluk oluşturuyor.” şeklinde görüş beyan ediyorlar.

ALTIPARMAK’IN YANINDAKİ KADIN KİM?

Seçimlerde Dursun Altıpramak’ın 2017 Aralık ayında eşinden boşandığı kamuoyunda gündeme gelmiş, bazı yayın organlarında kendisine bu durumun sorulması üzerine ise kesin bir cevap vermeyerek iddia sahiplerini suçlamakla yetinmişti. Her ne kadar Altıparmak evli olduğunu iddia etse de, boşandığı gerçeği ortaya çıkmış ve Karabük kamuoyunda bir süre konuşulmuştu.

Seçimlerden hemen sonra bazı ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Altıparmak’ın yanında bir bayan bulunduğu ve bu bayan için “Eşim” dediği ise konuşulan diğer bir konu. Partililer, “Altıparmak boşanmış, dul bir adam. Altı ay önce boşanmasına rağmen şimdi yanında getirdiği kadın kim? Tekrar mı evlendi?” sorusunu soruyorlar.

Editör: Haber Merkezi