AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 20 Ocak’ta başlayan ve devam eden Afrin operasyonu ile ilgili; “Rabbim ordumuzu muvaffak eylesin, Ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Operasyonda Türk ordusu ve Özgür Suriye Güçleri'nin (ÖSO) nihai hedefinin, Afrin'deki YPG teröristlerini bölgeden çıkarmak olduğunu belirten Başkan Altınöz; Irak sınırına kadar ülkemizi kuşatmaya çalışan bu kalleş teröristleri Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Allah’ın izniyle temizleyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da özellikle vurguladığı üzere bizim; Suriye'nin toprak bütünlüğüyle, bağımsız ve müreffeh geleceğiyle, Suriye halkının demokratik talepleriyle ilgili en küçük menfi bir düşüncemiz yoktur. Tam tersine kendi milli güvenliğimizle beraber ülkemizdeki 3,5 milyon sığınmacı başta olmak üzere evlerinden ve vatanlarından olmuş, Suriye nüfusunun yarısından fazlasını teşkil eden 13 milyona yakın kardeşimizin güvenliği, huzuru, geleceği için de bu adımları atıyoruz ” dedi.

Başkan Altınöz, son olarak; “Ülkemiz sınırları boyunca yine bir terör ordusu kurulma hazırlıkları yapılıyor. Bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Afrin ve Münbiç meselesini Allah’ın izniyle halledecektir. Rabbim Mehmetçiğimizi korusun ve gözetsin inşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi