AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz mesajında, “Öncelikle ülkemizin ve milletimizin çıkarlarına yönelik çalışan, haber ve bilgi aktarımlarında bulunan tüm müstesna basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren yasa ile gazetecilere belirli imkânlar sağlandığını, önce bu tarihin ‘Gazeteciler Bayramı’, daha sonra da ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanmaya başlandı. Gazetecilik meşakkati çok olan ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında yer almaktadır.

Kamuoyunu aydınlatmak için zaman mefumu gözetmeden, günün her saatinde şartlar ne olursa olsun, sorumluluk bilinciyle toplumu sürekli gelişen ve değişen olaylar karşısında koşuşturan gazetecilerimizin hakkını ödeyemeyiz”.

İl Başkanı Altınöz, “Halkın taleplerine öncülük eden gazeteciler her anlamda vatandaşın ve kamuoyunun gözü kulağı niteliğindedir. Çünkü en ücra yerlerde bile haber değeri taşıyan her argümanın peşinde olurlar. Gerçekleştirilenleri ve beklentileri karşılıklı anlamda etkileşime bağlı olarak taşıyan ve aktaran yine basın mensuplarımızdır.

Karabük ilimiz için her türlü çalışmada AK Parti Karabük İl Başkanı olarak basın mensuplarının yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve teşkilatım adına çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü‘nü tebrik ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi