AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük Belediye Başkanı seçilen Rafet Vergili’yi, seçilen ilçe Belediye Başkanlarını ve Yortan Belde Belediye Başkanını tebrik ederek, Karabük’e hayırlı olmasını diledi.

Altınöz mesajına şöyle devam etti, “Karabük’lü, Safranbolu’lu, Yenice’li, Eskipazar’lı, Eflani’li, Ovacık’lı ve Yortan pazarlı hemşehrilerimizi en içten dileklerimle selamlıyorum. Yerel seçimlerde seçilen Başta Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili olmak üzere tüm Belediye Başkanlarını tebrik ediyorum. Yine seçilen il genel ve Belediye Meclis üyelerini, Muhtarlarımızı Tebrik ediyorum. Seçimlerde gayret gösteren tüm adaylarımızı, İl ve İlçe Teşkilatlarımızın fedakar mensupları, Gençlik ve Kadın kollarımızın vefakar ve cefakar mensuplarını ve belli bir görevi olmadan çalışmalarda katkı ve destek veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 3-4 aydır yürüttüğümüz seçim kampanyamızda bize destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnandığı lider ve davası için Bayrağımızı, davamızı, ülkemizi, memleketimizi daha ileriye taşımak adına yaptığımız uzun soluklu çalışmalarda, yorulmadınız gece ve gündüz demeden kapı kapı dolaştınız. Allah her birinizden razı olsun.” dedi.

Altınöz, milletin siyasi iradesini özgürce ortaya koyduğunu ve demokrasinin kazandığını ifade ederek, “ Her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz. Tek temennimiz seçimin kentimize yakışır bir şekilde huzur içerisinde ve demokratik bir ortamda geçmiş olmasıdır. Seçim sonuçlarının Ülkemize, Milletimize ve Partimize hayırlar getirmesi dileklerimle teşekkür ediyor, her birinize ayrı ayrı şükran’larımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi