Karabük Ak Parti İl Başkanı Avukat İsmail Altınöz, 3 Haziran Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı Ak Parti Milletvekili Aday tanıtım mitinginde konuştu

Karabük’te Ak Parti Hükümeti döneminde yapılan hizmetlere değinen Altınöz; Karabük’ün Ak Parti hükümeti ile geliştiğinin altını çizdi. Ankara Karabük arası yapılan duble yollara, Kardemir Çelik Fabrikasının geliştirildiğine, Karabük Üniversitesinin açılmasına ve doğalgazın Ak Parti hükümeti tarafından getirildiğine vurgu yapan Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz Karabük Üniversitesinin 55 bin öğrencisi ile şehrimize dinamizm kazandırdığını ifade etti.

Karabük Altı Sıfıra 3 Sıfır İle Cevap Verecek

Konuşmalarının devamında 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen İsmail Altınöz; 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye de yeni bir çığır açılacağını ifade ederek, “daha önce Türk Lirasından 6 sıfırın atıldığı zaman Cumhurbaşkanımız ilk alışverişini Karabük’te yapmıştı. İnşallah 6 sıfır atıldığı zaman Karabük’te olan C.Başkanımıza Karabüklü hemşerilerimiz üç sıfır yaparak teşekkür edecek ve bu hizmetlerin karşılığını verecek diye düşünüyorum” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’ni Yönetmek Ciddiyet İster

Konuşmalarının üçüncü bölümünde diğer adayları eleştiren Av. İsmail Altınöz, “Türkiye Cumhuriyetini yönetmek ciddiyet ister, dikkat ister, parti yönetiminden üst düzey tecrübe ister Cumhuriyet Halk Partisi Delegelerinin partiyi emanet etmediği bir adaya halkımız koskoca Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeyi layık görmeyecektir inşallah” dedi. Konuşmalarının devamında 15 Temmuz öncesi ve sonraki süreçlere değindi ve diğer adaylara ülke yönetiminin verilemeyeceğini vurguladı.

Konuşmalarının son bölümünde 24 Haziranda iyi sonuçlar alacağını vurgulayarak İnşallah 24 Haziranda iyi bir netice alacağız ve burada üç sıfırı alacağız. Hepinize bu sıcak havada Ramazan gününde alanı doldurduğunuz için teşekkür ediyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi