AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “AK Parti sistemli bir partidir. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından yapılan programa Milletvekili adaylarımız, parti teşkilatlarımız harfiyen uymaktadır” dedi.

24 Haziran seçimleri ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Altınöz, süreç ile ilgili çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini SKM tarafından yapılan çalışma çizelgesine uyulduğunu ve 5 ayrı ekip halinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

24 Haziran seçimlerinde Karabük’te AK Parti’nin 3-0 yaparak Ankara’ya vekillerini göndereceğini belirten Altınöz, “ Bizler teşkilat olarak her gün Karabük merkezinde çalışma yapmıyoruz. Teşkilatlarımız ilçelerimizde, köylerde, mahallelerde ve köy programlarına bende gitmeye çalışıyorum neticede sürekli çalışma halindeyiz. Vekillerimiz farklı bölgelerde, bir önceki İl Başkanlarımız farklı yerlerde ki bu olay belki diğer partiler de pek görülmez. Onun dışında partimizin kuruluşundan bu zamana görev alan arkadaşlarımız da çalışmalara katılıyor; aday adayı arkadaşlarımız programlarımıza gönüllü olarak katılıyor. Ben hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“AK Parti Halka Dokunan Bir Partidir”

Başkan Altınöz, AK Parti seçmeninde bir küskünlük görüyor musunuz? Sorusuna ise şöyle cevap verdi; “ AK Parti seçmeninde en ufak bir küskünlük yok. Genelde bizim seçmen tabanımız sessiz çoğunluklardır. AK Parti hükümetinin yaptığı icraatlardan memnun olan, gidişattan memnun olan vatandaşlarımız her seçimde gidip oyunu AK Parti iktidarına vermiştir. Çünkü bizler halka dokunan hizmetler yapıyoruz. Halkın istifade edebileceği hizmetleri kendilerine sunuyoruz. Şöyle bir baktığınız zaman en son Cumhuriyet Halk Parti’sinin Cumhurbaşkanı adayı; gerçi bunlar afişlerinde her yere Cumhurbaşkanı diye asmışlar; ama daha Cumhurbaşkanı olmamış, aday olmuş kişi ile ilgili bile Karabük il teşkilatı her yere herkesin Cumhurbaşkanı diye asmış. Kendi afişlerinde bile afaki şeyi görüyoruz, aday olan kişiyi afişlere Cumhurbaşkanı diye asmışlar.

Yine geçenlerde ki bir mitinginde 1 yaşından 18 yaşına kadar olan çocukların sağlık hizmetlerinden yararlanacağını vaat ediyor; ama bu aday galiba Türkiye’de yaşamıyor. Kaç yıldır ülkemizde doğan çocuklar 18 yaşına kadar sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. Bizim yaptıklarımızı onlar hayal etmektedirler. Onun için AK Parti halka dokunan özellikle gariplere, kimsesizlere dokunan bir partidir. Gerek evde bakım hizmeti gerekse yatalak hastası olanlara vermiş olduğu bakım paraları ile hastaneye gidemeyecek durumda olanlara direk doktorunu, sağlık ekibini ayağına gönderen bir anlayışı var. 16 yıldır halkının ihtiyaçlarına dokunan bir yapıda olduğu için AK Parti’miz iktidardır.”

Başkan Altınöz, açıklamalarının sonunda; gece gündüz demeden mübarek Ramazan ayında çalışan tüm teşkilat kademelerine de teşekkür etti.