Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında ünlü pop sanatçıları kentte konser verecek.

Misak-i Milli Demokrasi Meydanında 7 Eylül Cuma saat: 21.00’da DJ Tanerman’ın performansının ardından saat: 22.00’da ünlü pop müziği sanatçısı İlyas Yalçıntaş sevenleriyle buluşacak. 8 Eylül Cumartesi ise saat: 21.00’da DJ Emre Yıldırım ve DJ Tanerman’ın performanslarının ardından ünlü pop sanatçısı Fettah Can 22.00’da hayranlarıyla buluşacak.

UNESCO Dünya Miras Kenti Safranbolu’da 19. kez düzenlenecek olan Altın Safran Belgesel Film Festivali bu yıl da birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak. Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen festivalin hazırlıkları tüm hızıyla devam etmekte. Ana teması’’Kültürel Miras ve Korumacılık’’ bu yılki yan teması ise ‘’Mahalle Kültürü’’olarak belirlenen festivalde onlarca etkinlik yer alacak.

Festivalde Kültür ve Sanat şöleni yaşanacağını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözlere yer verdi’’ festival hazırlıklarımızın son aşamasına geldik; yerli ve yabancı konuklarımızın da katılacağı festivalimiz Safranbolu’nun geniş kitleler tarafından tanınmasını da sağlayacak. Birbirinden önemli yarışmaların, sergilerin ve konserlerin yer alacağı festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum’’dedi.

Editör: Haber Merkezi