Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Kırmızı Mavili ekip, sahadan Alexe'nin 78. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılarak 11 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Süper Lig'de zor günler geçiren temsilcimiz Kardemir Karabükspor haftalar sonra kendi sahasında oynadığı Alanyaspor maçını kazanarak puanını 12'ye çıkardı. Karabükspor gelecek hafta deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak.

Açıkgöz: “Aynı mücadele ile devam edeceğiz” 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktör Levent Açıkgöz, arzulu ve istekli bir şekilde oynayarak galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Devre arası yaşadıkları sıkıntıdan dolayı çok sayıda oyuncunun takımdan gittiğini ve yeni kurulan bir ekiple yola devam ettiklerini kaydeden Açıkgöz, “O sıkıntılardan sonra ligin ikinci yarısına iyi başlamayarak ilk iki maçta mağlubiyet aldık. Yeni kurulan bir ekibiz ve fazlasıyla oyuncu gitti yeni gelenler oldu. Bundan sonra daha iyi olacak. Bu galibiyette istek ve arzuyu herkes gördü.

Başından beri söylediğimiz gibi sonuna kadar sahada savaşarak başı dik bir şekilde sahadan ayrılacak dedik. Bunu Başakşehir maçında gösteremedik ama böyle bir morale ihtiyacımız vardı. Bu karakteri de bugün gösterdiler. Yapabilecekleri şeyleri gördüler, inandılar. Bundan sonraki maçlarda aynı mücadele ile devam edeceğiz. Oyunun başından sonuna kadar hakim olan taraf bizdik. Kendi hatamızdan rakibe bir iki pozisyon verdik ama genel anlamda oyuncular çok istekli ve arzulu oynadılar. Neticeyi de ikinci yarı aldık. Hepsini yürekten kutluyorum ve tebrik ediyorum” dedi.