AK Parti 22. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten, Karabük Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

Hazine Müsteşarlığı ve Devlet Planlama Teşkilatı gibi önemli kurumlarda uzun yıllar üst düzey bürokrasi de bulunan ve 2002 - 2007 yılları arasında AK Parti Karabük Milletvekilliği yapan Ali Öğüten Karabük Milletvekili adaylığı için Genel Merkeze müracaatta bulunduğunu açıkladı.

Karabüklülerin yakından tanıdığı ve 2002 - 2007 Yılları arasında milletvekilliği yaptığı dönemlerde halkın sevgisini kazanan Öğüten 11 yıl aradan sonra tekrar "Karabüklülerin TBMM'de hizmetinde olmak için yola çıktım" dedi.

Öğüten "Beş yıllık Karabük Milletvekilliği dönemimde Karabük'e ve hemşehrilerime elimden gelen hizmeti yapmaya çalıştım. Allah hemşehrilerimden razı olsun, ben onlardan razıyım. Her seçim döneminde hemşehrilerimin yoğun talepleri ile karşı karşıya kaldım ve 24 Haziran seçimleri ile ilgili yine tarafıma gelen talepleri göz önünde bulundurmaya karar verdim. Edindiğim deneyimleri Karabük'e ve Karabüklüler için kullanmak benim için ayrı bir mutluluk olacaktır." dedi.

Karabük'ün bazı sorunlarına da değinen Ali Öğüten açıklamalarına şöyle devam etti "Karabük'te gençlerimizin hak ettiği iş imkanlarının maalesef yetersiz olduğunu uzun süredir gözlemliyorum. Gençlerimizin hayatını mutlu bir şekilde sürdürebilmesi için iş istihdamları, yatırımcı çekme gibi olanakları çoğaltmalıyız. Yine ilimiz merkezinde sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacak şekilde olması için bir Devlet Hastanesi yada Kent Hastanesi kurulması gerekir. Karabüklü hemşehrilerimizin bireysel taleplerini olumlu sonuçlandırabilme ve  vatandaşın milletvekilline rahat bir şekilde ulaşabilme noktasında sorunlar yaşadığını da uzun süredir gözlemliyorum. Bu ve bunun gibi bir çok sebeplerden dolayı aday olmaya karar verdim. Allah aday adaylığımızı hayırlısı ile sonuçlandırmasını diliyor ve tüm Karabüklü hemşehrilerime hürmetlerimi sunuyorum."

Editör: Haber Merkezi