AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığı projelerin Safranbolulu vatandaşlar tarafından benimsendiğini ve destek gördüğünü söyledi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Safranbolu Belediye Başkanı Ali Kaya “Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile proje tanıtım toplantımızı gerçekleştirmiştik. Destek veren herkesten Allah razı olsun. Ayağı yere basan, Safranbolu’muzun 50 yılını garanti altına alacak projelerimiz ile hizmete hazırız.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisinin sosyal belediyecilik anlamında gerçekleştirdiği çalışmaların toplumun her kesimi tarafından benimsendiğini ve takdir gördüğünü belirten Ali Kaya, İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile gönüllere girdiklerini, toplumun her kesimine dokunduklarını, bu anlayışında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikteki başarılarından geldiğini ifade etti.

Bu kapsamda Tüm teşkilat üyeleri ile Safranbolu’yu karış karış gezdiklerini, proje ve gerçekleştirme hedefinde oldukları çalışmaları vatandaşlara anlattıklarını kaydeden Kaya “Tüm teşkilatımızla birlikte ev ziyaretlerimize de devam ediyoruz. Kapısını çaldığımız vatandaşlarımıza projelerimizi, bu projeleri hep birlikte el birliği ile yapacağımız anlatıyoruz. Aldığımız olumlu tepkiler ve destek ile çok daha azim ve şevkle çalışıyoruz.” dedi.
Editör: Haber Merkezi