AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya ve teşkilat üyeleri Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından hain terör saldırısı sonrası şehit olan 22 yaşındaki öğretmen Aybüke Yalçın'ın Safranbolu Emek Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti. Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın ailesi, oğulları Atıf Aybars’ın Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazanmasının ardından Safranbolu’ya taşınmıştı.

Şehit ailesini ziyareti sırasında konuşan AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Kaya, "Şehit ailelerimizin her an emrinde ve her an yanlarındayız. AK Parti ailesi olarak bu ülkenin ayakta durmasına vesile olan, çocuklarımızın yetişmesi için her an her yerde göreve hazır olan askerlerimize, öğretmenlerimize velhasıl görevinin başında olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Şehadet şerbetini içen kardeşlerimizin Allah şehadetlerini kabul etsin. Bizde bu dava bilinci ve ülke sevdası olduğu sürece bizlerde ülkemizin namusu ve geleceği için canlarımızı seve seve feda etmeye hazırız. Bu bilinç ve inançla ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için elimizden geleni gece gündüz yılmadan yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ali Kaya ve ekibi ayrıca 2016 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Uzman Erbaş Coşkun İşleyen’in Düzce Köyü'nde bulunan kabrini ziyaret ettikten sonra mevlit merasimine katıldı.

Editör: Haber Merkezi