• AK Parti Safranbolu Adayı Ali Kaya, Berber ve Kuaförler ile buluştu “Su ücretlerine indirim yapacağız”


 

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya Safranbolu’da hizmet veren Kuaför ve Berber Esnafı ile kahvaltıda buluştu.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İlçe Başkanı Mehmet Sarı, İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Adayları ile çok sayıda Kuaför ve Berberin katıldığı, sohbet havasında geçen kahvaltı program sonrası konuşan Kaya,  Belediyecilik anlayışlarının Cumhurbaşkanı Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışından geldiğini, Safranbolu’da da büyük projelerle aynı görüşte ilerleyerek, başarıları yakalanacağını söyledi.

AK Partili Belediyelerin hiç birinde başarısızlık görülemeyeceğini, aksine başarılarla dolu olduklarının herkesin malumu olduğunu ifade eden Ali Kaya “Değerli arkadaşlar burada görüşünüz ne olursa olsun ben siyaset gütmeden soruyorum. Elbette siyaset yapacağız. Ben Ak Parti Belediye Başkan Adayıyım ancak bu işin sonunda seçilirsen tüm Safranbolu’nun belediye başkanı olacağım. CHP’li, MHP’li ya da Saadet partili hemşerilerime de hizmet edeceğim. Beş yıl boyunca Safranbolu’ma em güzel hizmeti verebiliyorsam, yarın dükkanıma gittiğimde hemşerilerimi başım dik karşılayabiliyorsam benim için en büyük mutluluktur.” dedi.

Projelerin Ayağı Yere Basmalı

Gerçekleştireceği bazı projelerden ve hizmetlerden de söz eden Kaya “Biz biliyoruz ki 1 Nisanda seçilmemiz halinde çok daha fazla koşacağız. Ben bu güzel memlekete hizmet etme fırsatını kaçırmam. Herkes Misak-ı Milli Demokrasi Parkının altına otopark yapacağını söylüyor ama kimse gerçekten bir çalışma yapmıyor, kimin nereyi hibe ettiğini ya da otoparkı neye göre şekillendireceğini bilmiyor. Bir proje yapılırken her yönüyle incelenmeli, projeleri ayağı yere basmalı” diye konuştu.

 5 Yılı Hizmet İle Dolu Dolu Geçirmek İstiyorum

Belediye Başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği hizmetler ile 5 yılı dolu dolu geçirmek istediğini ifade eden Kaya “En üst kadememizden parti üyelerimize kadar bizler hizmet aşığıyız. Safranbolulu bir kardeşiniz olarak bunu fazlası ile başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Suda İndirim Yapacağız

İşyeri ve meskendeki su fiyatlarında indirim yapacaklarını kaydeden AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya şöyle konuştu;

“Su fiyatları ile ilgili derhal bir çalışma başlatacağız. Bununla birlikte mahallelerimizi çok daha aktif hale getirmeliyiz. Spor alanlarını, su faturaları ödeme noktalarını mahallelerimize götürmemiz lazım. Öğrenim burs fonu oluşturmamız lazım. Tüm bunları insanımıza maddi zarar vermeden çözeceğiz. Değerli dostlar kısaca biz Safranbolu’ya en iyiyi vermenin çabasındayız. Kimseyle işimiz yok tek işimiz Safranbolu. Bu vesile ile katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise “Kimin kimle dost olduğuna bakmak lazım. Kimin kimlerle bu seçimlerde ortaklık yapmaya çalıştığını salında ortaya koymaya çalışıyoruz. Yani kim kimle birleşmeye çalışıyorsa onun niyeti odur.  Bu milletin menfaatine olacak ortaklığı şeffaf bir şekilde ortaya koyan Cumhur ittifakıdır. Diğer tarafa baktığınızda bir şekilde kazanabilmek için, her türlü yolu mubah sayan bir taraf var.” dedi.

Ali Kaya’nın Safranbolu’da bilinene ve sevilen bir insan olduğunu ifade eden Ünal “Ali Kaya, halkımızın teveccühleri ile emin olun ki çok büyük hizmetlere imza atacaktır. Safranbolu’yu ne kadar aşık olduğunu çok iyi bilenlerdenim. Bir tarafta gelince ne yapacağını bilmeyen diğer tarafta iktidarın desteğini alan tecrübeli ve hizmeti bölgesine nasıl aktaracağını bilen var. Bu şehre kim kazandırabilir. Kim çok daha fazla destek alabilir: Ali Başkan. Bu nedenle vereceğiniz oy bu milletin geleceğine, bekasına, bu şehrin menfaatine yansıyacak. Yine bu fotoğrafın geneline bakalım. Bu ülkede çok güzel hizmetler var. Kısaca AK Parti bu memlekette hizmet için var. Sizler zaten bunu en iyi bilenlersiniz. İnşallah 1 Nisan sabahı hep birlikte çok daha güzel günlere yürüyeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Ünal ve Kaya Kuaför ve Berberlerle bir süre daha sohbet ettiler.

 

 
Editör: Haber Merkezi