AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP Safranbolu Adayı Elif Köse’yi ağır eleştirdi.

Yahudilerin üstün ırk zihniyetini yayma hizmeti olan Siyonizm’e ve Hristiyanların dinini yayma politikası olan Misyonerlik anlayışına hizmet eden Rotary kulübünün başkanlığını yaptığını iddia ettiği CHP Adayı Elif Köse’yi ağır eleştiren Ali Kaya şunları söyledi;

“CHP Adayının babası Siteler Camiinde gönüllü müezzinlik yapıp, gamet getirip, namaz kıldırıyor. Ne yazık ki kızı da Yahudilere ve Hristiyanlara hizmet eden Rotary kulübünün başkanlığını yapıyor. Çok acı bir olay. Ondan sonra da çıkıyor, bizim imanımızı sorgulayıp ‘yok oruçtan kaçıyor, yok Cuma namazından kaçıyor’ diyor. Gerçekten misyonerlik vazifesini yapan bu CHP Adayına Safranbolu halkı sandıkta cevabını verir. Müslümanın ibadeti Allah ile kul arasındadır. Kimse kimsenin imanını sorgulayamaz. Ayıptır, günahtır.”

CHP Safranbolu Belediye Meclis Listesinde neden 3 CHP’li var?

CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse’nin 25 kişilik Belediye Meclisi Üyesi listesinde ise 3 tane CHP üyesi olduğunu da öne süren AK Parti Adayı Ali Kaya “CHP Adayı zaten kendi Genel Başkanının fotoğraflarını kendi afişlerinde bulundurmaya tenezzül bile etmiyor. CHP’li kardeşlerim adına ona soruyorum. 25 kişilik Belediye Meclis Üyesi listesinde kendi partisine mensup neden 3 isim var. CHP seçmeni sormayacak mı bunu kendisine” ifadelerini kullandı.

Anketlerde Safranbolu halkının %50’sinin bize destek verdiği çıkıyor

AK Parti Adayı son olarak anketlerde çok önde olduklarını ifade ederek açıklamalarını şöyle tamamladı;

“AK Parti Genel Merkezimizin yaptırdığı anketlerde yanılma payı en fazla artı, eksi %2 gibi bir orandadır. Son gelen anketlerimizde Safranbolu halkının %50’sinin bize destek verdiği ve bizi istediği görülüyor. Allah’ın izni ile bu iş bitti. 1 Nisan’da hizmet koltuğuna oturarak Safranbolu’muzu en iyi yerlere getirmek için el birliği ile çalışacağız.”