AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, seçim çalışmaları çerçevesinde Safranbolu Belediye İşçilerini, Safranbolu Devlet Hastanesi çalışanlarını ve hastaları ziyaret etti. Kaya, ardından seçim çalışmasını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

Safranbolu Belediye Binasında ve şantiyelerinde işçileri ziyaret eden AK Parti Adayı Ali Kaya adeta başkan gibi karşılandı. Belediye işçilerinin yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılanan Kaya, işçiler ile uzun uzun sohbet etti ve dertlerini, sorunlarını dinledi.

“BELEDİYE İŞÇİLERİNİN HER BİRİ MESAİ ARKADAŞIMDIR”

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya “Safranbolu Belediyesinde çalışan memuru, işçisi, sözleşmeli çalışanı, kısaca belediye bünyesinde bulunan herkes benim mesai arkadaşımdır. Allah’ın izni, Safranbolulu hemşerilerimin de desteği ile 31 Mart seçimlerinde Safranbolu Belediye Başkanlığı nasip olunca, belediye çalışanlarımızın sorunlarını tek tek çözeceğiz. Mesai arkadaşlarımın sorunları, benim sorunlarımdır.” Dedi.

SAFRANBOLU HASTANESİ DAHA DA MODERN OLACAK

Ali Kaya ardından Safranbolu Devlet Hastanesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Kaya, hastane çalışanlarını ve hasta vatandaşları da ziyaret ederek tek tek hatırlarını sordu.

Kaya “Safranbolu devlet Hastanemiz ile ilgili sorunlarımızı aşmak için yarın gelecek olan Sağlık Bakanımıza bir dosya hazırladık. Allah’ın izni ile Safranboluluların sağlık ihtiyaçlarını hemen hemen her anlamda karşılayabilecek bir hastane olması için var gücümüz ile çalışacağız. Ben şahsım olarak sağlık sektörüne yakın bir kişiyim. Eşimin eczacı olması asabiyle tüm sorunlara vakıfız.” Dedi.

Kaya, daha sonra esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi