AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, bu sabah basın mensupları ile buluşarak, bu hafta yapılacak olan proje tanıtım törenine açık davet yaptı.

Kaya "Projelerimizi halkımıza daha iyi hizmet, daha kaliteli hizmet verebilmek adına uğraşıyoruz ve seçim sathındayız. Aynı zamanda yerel yönetim seçimleri için de olmazsa olmazı yapıyoruz. Vatandaşlarımızla hem hal oluyoruz, kucaklaşıyoruz. AK Parti’nin politikalarını, AK Particilik belediyesinin başarılarını anlatıyoruz. Bu minvalde projelerimizi tamamladık. Kitapçıklarımız basıldı. Çarşamba günü Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde 19:30’da kamuoyunda projelerimizi duyuracağız. Sizlerin aracılığınızla tüm halkımızı davet ediyorum." dedi.

Açıklamalarına devam eden AK Parti Safranbolu Adayı Ali Kaya "Kişinin ainesi iştir lafa bakılmaz. AK Parti belediyecilik başarısı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı 1994 yılında kazanan Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısı vatandaşımızdan takdir gördüğü için ülkemizde hem iktidar hem de dünyada söz sahibi olan, güçlü bir Türkiye var. Vizyonu olan bir partimiz, davamız var. Siyasi bir hareketimiz var. 2023, 2053, 2071 vizyonlarımız var. Bu şekilde vizyonu yıllarca sirayet edecek şekilde ortaya koyabilen tek parti AK Parti olmuştur. AK Parti Belediyeciliğinin başarılarını anlatmaya zaman yetmez. İl ve ilçelerimizde bunun yüzlerce örneği mevcut. Projelerimizi anlata anlata bitiremeyiz. En büyük havalimanı, bütün dünya dağıtım ağının burası üzerinden yapılacak olması,  ikinci boğaz projesinin hazırlanışı ve bu boğaz sayesinde Montrö ve Sevr anlaşmalarının ülkemiz üzerindeki boğazlar hakimiyeti üzerindeki sıkıntıların ortadan kalkacağı, yollar, barajlar, nükleer enerji sistemi, TSK’nın kendi silahlarını kendi üretmesi gibi sadece belediyecilik noktasında değil artık güçlü, lider bir Türkiye’nin gelecek yıllara sirayet etmesi ve dünyada söz sahibi olması noktasında da başarılarımız ortada. Ve ben bunu yerel ölçekte de, Safranbolu’da da aynı başarıyla sürdürebileceğimize eminim." ifadelerini kullandı.



AK Parti kalitesiyle hizmet vereceklerini belirten Kaya konuşmasını şöyle tamamladı;

"Safranbolu’da bir belediyecilik başarısı var ki Safranbolu büyüyor, gelişiyor, Karabük’teki iş adamlarımızın ve çalışanların ikamet noktası haline geldi. Dolayısıyla biz bu başarıyı bundan sonraki zamanda da, önümüzdeki 5 seneye taşıyacağız. Biz 5 yıllığına seçileceğimizi bilerek, bundan sonraki 5 yılın hesabını yapmadan, Safranbolu’ya 30-40 yıla sirayet edecek hizmetlere imza atmak istiyoruz. Bu minvalde tabi ki merkezi hükümetlerimizin ve bunu la bağlı Safranbolu’nun doğal yapısından, UNESCO’ya bağlı Dünya Miras Kenti olmasından dolayı kullanabileceğimiz projeleri, hibe kredilerini de kullanarak hizmetlerimizi ortaya koyacağız. Ve bunları Çarşamba günü sizlerle paylaşacağız. Bizler ne yapmak istediğimizi iyi biliyoruz. Referansımız sağlam, referansımız başarımızdır. CHP belediyecilik anlayışını ben tekrar tekrar anlatmayacağım, daha önce anlatmıştık. Dolayısıyla Safranbolu’ya hizmet etme, geleceğe taşıma noktasında, lider bir Safranbolu’yu öncülük yapması noktasında bizler hizmete hazırız. Bu hizmetin kalitesini de AK Parti’yle sağlayacağımızı söylüyorum."