FETÖ KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINAN SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKSOY’UN KARDEŞİ VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI TUTUKLANDI

TT

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında içlerinde Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mustafa Dayıoğlu ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’un kardeşi Adnan Aksoy tutuklandı.

15 Temmuz akşamı kalkışılan darbe girişimi sonrası Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Adnan Aksoy ve Dursun Mustafa Dayıoğlu berberindeki 7 kişi ile bugün mahkemeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'un kardeşi ve Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mustafa Dayıoğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan bugün mahkemeye çıkarılan Elmas Eğitim A.Ş çalışanı Halil USTA, Eski Safran Koleji müdürü Hacı SAĞLAM, Elmas Eğitim A.Ş. ortaklarından Mustafa Yalçın MIHÇI, esnaf Adem GÜLERYÜZ, Karabük Polis Okulunda görevli Komiser Yrd. Cengiz DENİZ ve polis memuru Mehmet YURTSEVEN tutuklanarak cezaevine gönderilirken polis memuru İ.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi