AKILLI KOLEJ İLK MEZUNLARINI VERDİ

MEZUNİYET TÖRENİNDE ÖĞRENCİLERE "NUTUK" HEDİYE EDİLDİ



Karabük’te "Bir Lise İki Meslek" sloganı ile yola çıkan ve Akıllı Kolej olarak bilinen, Özel Akıllı Okul Karabük Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2013-2014 öğretim yılında ilk mezunlarını verdi.

Toplamda 66 öğrencinin “Hemşirelik Yemini “ile taçlandırdığı mezuniyet törenine İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Üngören, Atatürkçü Düşünce Derneği Safranbolu Şube Başkanı Şükrü İsmet Saraçoğlu, Kızılay Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu katıldı.

Okul Müdürü İsmail Yılmaz hemşirelik mesleğine başlayan öğrencilerine “hemşireler iyi günümüzde değil, kötü günümüzde yanımızda olurlar. Mesleğini ve insanı seven hemşireler olarak yolunuz açık olsun “ifadelerinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Köse Akıllı Okul Sağlık Koleji öğrencilerine, hemşirelik mesleğinde başarılar dilerken, aynı zamanda akıllı okul sağlık koleji idaresine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından almış oldukları mezuniyet törenlerinin okulun son haftası yapılması kararına uymalarından dolayı da teşekkür etti.

Atatürk’ün “NUTUK’U”

2013-2014 öğretim yılında Akıllı Okul Karabük Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine en büyük sürpriz ise Safranbolu Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanın dan geldi.

Türkiye’nin hemşirelerine Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabı yakışır diyen ADD Safranbolu Şube Başkanı İsmet Saraçoğlu, Aydınlık Türkiye’nin sırrının Atatürk’ün nutkunun içinde gizli olduğunu ve gittikleri her yerde Atatürk ilkelerinin yollarını aydınlatacağını belirterek her bir öğrenciye Nutuk kitabı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi