Akgün İnşaat Malzemeleri Şirketinin Karabük’ün girişinde, Bölge Trafik Müdürlüğünün yanındaki yere inşa ettiği ve özellikle gıda toptancılarına, lojistik firmalarına, oto tamir ve araç ön bakım gibi alanlarda faaliyet gösteren firmalara yönelik yaptığı ticaret merkezindeki dükkanlar alıcılar tarafından büyük rağbet gördü.

Karabük’ün girişinde tabela değeri yüksek, nitelikli mimarisi ile ve ticari alanları ile Batı Karadeniz Bölgesinde tek olan Akgün Ticaret Merkezindeki dükkanlar, kira gelirlerinin yüksek olması nedeniyle yatırımcı vatandaşların başlıca tercihleri arasında yer aldı.

15 Bin metre kare alana kurulan Akgün Ticaret Merkez İçerisinde 44 adet iş yeri yer alıyor. 13 bin metre kare kapalı alana sahip olan ve en düşüğü 165 en büyüğü ise 270 metrekarelik dükkanlardan oluşan ticaret merkezindeki dükkanların yüzde yetmişi satıldı.

DAİRE FİYATINA DÜKKAN

44 dükkanlık Akgün Ticaret Merkezindeki dükkanların %70’inin satışının gerçekleştirildiği belirten firma yetkilileri, son kalan dükkanlarda ise ciddi indirime gittiklerini açıkladılar.

8 metre tavan yüksekliği ve 174 metre kare alana sahip son kalan dükkan fiyatları 375 Bin TL olarak belirlendi.

Akgün Ticaret Merkezi yetkilileri “Çok az sayıda son kalan dükkanlarımızın fiyatlarında da ciddi indirim yaptık. Kira geliri yüksek olan iş yerlerimizin satış fiyatına, Safranbolu’dan şu an bir daire alınmıyor.” ifadelerine yer verdiler.

ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNUN YANIDA OLAN TİCARET MERKEZİ OTO TAMİR VE ARAÇ ÖN BAKIMCILAR İÇİN BULUNMAYACAK YER   

Karabük ilinde tek bulunan TÜV TÜRK Araç Muayene İstasyonunun yanında bulunan Akgün Ticaret Merkezi, Oto Tamir ve Araç Ön Bakım iş yerleri için bulunmayacak bir yer olarak gösteriliyor.

Araç muayenesinde ufak tefek eksiklik ve arıza olan araçların hemen yanı başında yer alan Akgün Ticaret Merkezinde bulunacak oto tamir ve araç ön bakım iş yerlerine yeni muayene randevusu almamak için gideceklerinden, vatandaşlar için de önemli bir hizmet olarak ön görülüyor.