Karabük il genelinde üye sayısı 34 binleri bulan AK Parti’ye bugün de parti İl Başkanlığında düzenlenen törenle Soğuksu mahallesinden 6 kişi daha üye oldu.

İl Başkanı İsmail Altınöz tüm Türkiye de olduğu gibi AK Partiye Karabük de de büyük ilgi ve alakanın olduğunu belirterek “Karabük il genelinde 34 bin üyesi ile büyük bir aileyiz. Halkımızdan aldığımız güç ve destekler ile Türkiye’nin bekası için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugün ailemize yeni katılan üyelerimiz oldu. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Yeni üyelerimiz gücümüze güç kattı.“ dedi.

Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu ise yeni üyelere hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek “Kapımız tüm Karabüklülere açık, hoş geldiler, sefa geldiler.” Dedi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise “Kardeşlerimiz hoş geldiler. Onlarla birlikte Karabük’ümüzün ve Türkiye’mizin bekası için çalışacağız. Cenabı Allah’ın izni ile Belediye Başkanı olduğum günden itibaren tüm Karabük halkını kucaklayıp, gönül birliği, el birliği şehrimize hizmet edeceğiz.” dedi.

Yeni üyeler ise “AK Parti’nin Türkiye yaptığı hizmet göz önünde, bunu kimse inkar edemez. Türkiye’nin ve Karabük dirliğini, birliğini bozmak için oynan oyunları görüyoruz, birlikteliğimiz sayesinde bu oyunları bozduk, bozmaya devam edeceğiz. Sayın hocamızın Belediye Başkan Adayı olduktan sonra arkadaşlarımız ile birlikte AK Parti’ye geçmeye karar verdik. Rektörlük zamanında üniversite için yaptıkları ortada. Aynı hizmetleri Karabük’ümüz içinde yapacağına inancımız sonsuz. AK Partili olduğumuz için mutlu ve gururluyuz.” dediler.

Daha sonra İl Başkanı İsmail Altınöz yeni üyelere tek tek rozetlerini taktı.